En gjeng som ble lei av dårlige trenings­produkter

Treningsglad består av en liten gruppe mennesker som har sett seg lei på dårlige treningsprodukter med dårlige løsninger, eller produkter som rett og slett ikke varer.

Vår misjon er å tilrettelegge for at alle skal ha muligheten til å kjøpe gode treningsprodukter til den beste prisen. Dette gjør vi ved å saumfare internett etter produkttester fra store og anerkjente testsider. Deretter går vi inn på nettbutikker som selger produktene for å se hva ekte kunder faktisk mener.

Denne infoen legger vi sammen med pris og produktspesifikasjoner basert på vår omfattende kunnskap om treningsprodukter etter mange år i bransjen.

Resultatene legger vi sammen i artikler der vi presenterer det beste produktet innenfor hver kategori eller prisklasse, med et utvalg av de mest nyttige kundeomtalene og et sammendrag av alle testene.

Vi tror på full åpenhet i denne prosessen, og vi ønsker å være en uavhengig part. Derfor gjør vi ingen avtaler direkte produsenten som lager produktene.

Vi tjener penger som affiliate ved at du kan velge å kjøpe produktet til den beste prisen i anerkjente nettbutikker som er representert i en pristabell i våre artikler.

I noen tilfeller har vi også direkteavtale med visse butikker for at du skal kunne få rabatt når du handler gjennom oss.

Hvis du trykker deg inn på en av butikkene og handler vil vi få en liten kommisjon, uten at det koster deg noe ekstra. Kommisjonen gjør at vi kan fortsette å gi deg nyttige produktanbefalinger og betale for våre driftsutgifter.

Kommisjonen betales oftest til oss via et firma som sitter mellom oss og nettbutikken. Dermed kan vi opptre som uavhengig, siden det ikke er interessant for oss å velge spesifikke produsenter.

Vi velger det beste produktet basert på tester og kundeomtaler, uavhengig av merke. Dermed kan du være sikker på at våre anbefalinger ikke er påvirket av deler av treningsbransjen.

Ansvarlig redaktør

Bilde av Tor André Sandum

Tor André Sandum

Tor André har tidligere jobbet som avdelingsleder for treningsutstyr hos en av Norges største nettbutikker. Dermed har han mye kunnskap om hvilke treningsprodukter som er gode, og ikke minst hvorfor.

Han har en bachelorgrad i idrettsvitenskap med spesialisering i fysisk aktivitet og helse. Gjennom Sandum.PT tilbyr Tor André hjelpsomme artikler, et gratis nyhetsbrev og online coaching.

Sammen med et knippe utvalgte skribenter og produktinteresserte mennesker driver Tor André også Treningsglad med ønske om å hjelpe flest mulig med å finne de riktige produktene.

Teamet kan kontaktes på post (at) treningsglad.no.