Illustrasjon til artikkel om den beste treningsklokken under 8000 kr

Dette er den beste treningsklokken i 2020 under 8000 kr

Sist oppdatert: 17.06.2020 | Få ditt innlegg publisert!

Hvis du først skal bruke flerfoldige tusen på en toppmodell, så bør du vite hvilken treningsklokke som er den beste på markedet i 2020!

En god treningsklokke er viktig for deg som trenger en klokke som passer til alle formål og anledninger. Den skal kunne måle puls, ha god batterikapasitet og ha en fin og oversiktlig skjerm med gode app-løsninger.

Før vi forteller deg hva som er den beste treningsklokken under 8000 kr på markedet i dag, så er det en del ting du må vite før du kjøper.

Unngå dette når du kjøper treningsklokke

Det finnes flere ting man bør unngår når man skal skaffe seg en treningsklokke.

Du bør unngå å bruke massevis av penger på en klokke med utstyr du absolutt ikke vil få bruk for. Du bør passe på at klokken du skal kjøpe har god skjermkvalitet og at menyen er brukervennlig og ikke har for mange kompliserte funksjoner.

Batterikapasiteten er viktig for lengre turer – for eksempel for de som skal bruke treningsklokken til navigering og har behov for kartvisning på skjermen.

Det er lurt å ha prøvd klokken, eller ha noe form for erfaring innen hvilke størrelse man foretrekker og hva slags reimtype som fungerer best for huden.

En god treningsklokke skal ha disse egenskapene

En god treningsklokke skal ha en rekke egenskaper for at den er optimal. Det finnes selvsagt mange forskjellige egenskaper i flere forskjellige prisklasser men her er noen egenskaper vi mener de fleste klokker burde ha!

  • God batterikapasitet
  • Brukervennlige app-funksjoner
  • Oversiktlig meny og display
  • God kombinasjon av vekt og størrelse
  • Bluetooth
  • Aktivitetsmåler / skritteller

Garmin Fenix 6 er den beste klokken under 8000 kr i 2020

Garmin Fenix 6 er den beste treningsklokken under 8000 kr i 2020

Produktnavn:

Garmin Fenix 6

Beskrivelse:

Garmin Fenix 6 ble lansert høsten 2019 og er desidert en av toppmodellene på markedet om dagen. Dette er en GPS-sportsklokke som er spekket med mange gode egenskaper som tempoveiledning, pulsmåling, kart med navigasjon og musikk.

Garmin Fenix 6 er en perfekt treningsklokke på kortreiste turer eller lengre ekspedisjoner. En fulloppladet Fenix 6 i batterisparemodus gir deg opptil 48 dager levetid og hele 14 dager i smartklokkemodus. Fenix 6 er fullspekket med mange gode egenskaper som blant annet lagring av opp til 2000 sanger.

Treningsklokken har også flere treningsprofiler for dem som har en svært aktiv hverdag innenfor flere idretter. Det finnes aktivitetsprofiler for sykling, løping, gåturer, langrenn, løping og svømming.

Teknisk informasjon:

Omkrets rundt håndledd: 125 mm – 208 mm
Skjermstørrelse: 1,30″
Lagringskapasitet: 32 gb
Bluetooth: JA
Wi-Fi : JA
ANT+: JA
Urglass: Safir
Skjermoppløsning: 260 x 260 piksler
GPS: JA
Vis alle rader

Garmin Fenix 6 kommer i utgaver med noe forskjellig pris, men alle indre funksjoner skal være like. Det eneste som skiller klokkene er materialene som treningsklokkene er laget av.

Kjøp Garmin Fenix 6 hos Milrab – klikk her for å sjekke ut variantene som kan sendes i dag!

Dette sier de profesjonelle om Garmin Fenix 6

Det man ikke har i hodet får man ha i… klokken!

Garmin, selskapet som lager multisportsklokker, ligger i forkant når det gjelder den tekniske utviklingen ved klokkene sine. For hvert år som går utvikler Garmin sine treningsklokker, de blir smartere og smartere og inneholder nå finesser som Spotify, betalingstjeneste og satelittstyrt GPS.

Fenix 6 Sapphire er en robust utendørsklokke som blant annet har blitt utformet sammen med det amerikanske militæret. Med denne klokken trenger du ikke å bekymre deg for hvordan den påvirkes av støt, vann eller annen slitasje.

Karakter: 9,5/10

Kilde: sportamore.no

Den beste multisportklokken du kan kjøpe for penger

Garmin Fenix 6 er en av de beste, om ikke den beste, multisportklokken du kan kjøpe for penger.

Klokken gir deg prestasjons- og opplevelsessporing i tillegg til GPS-basert kartlegging i omtrent enhver utendørsaktivitet du kan tenke deg.

Karakter: 4,5/5

Kilde: techradar.com

Garmin Fenix 6 har en utrolig god batterikapasitet. I smartklokkemodus holder batteriet i opptil 14 dager, i GPS-modus opptil 36 timer og batterisparemodus i opptil 48 dager. Dette gjør at Garmin stiller veldig sterkt på markedet med denne modellen.

Treningsklokken kommer med et svært ripebestanding safirglass med gode materialer, noe som gjør at klokken er av høy kvalitet og har god holdbarhet.

Garmin Fenix 6 gir deg pulsmåling via håndleddets pulsoksymetersensor, som er en optisk pulsteknologi som måler intensiteten i aktivitetene dine.

I tillegg har klokken en funksjon som beregner stressnivået ditt basert på pulsvariasjon.

Kjøp Garmin Fenix 6 hos Milrab – klikk her for å sjekke ut variantene som kan sendes i dag!

Dette er de mest nyttige omtalene for Garmin Fenix 6

«Oppgraderte min Fenix 5 og kunne ikke vært mer fornøyd. Batteritid, funksjoner, design og hele paketet er fantastisk!»

Utdrag fra omtale hos milrab.no

«Den beste treningsklokken spekket med mange flotte funksjoner. Brukervennlig og veldig lekker å se på. Bare digger den.»

Utdrag fra omtale hos milrab.no

«Utrolig bra klokke til trening og tur. Min nye bestevenn!»

Utdrag fra omtale hos milrab.no

«Sportsklokke med stort bruksområde, enkel betjening og grei batterikapasitet. Veldig greit med smartfunksjonen. Lett reimbytte og stort utvalg.»

Utdrag fra omtale hos fjellsport.no

«God klokke med de viktigste funksjonene. kunne vært litt mere intuitivt brukersnitt, men med tanke på alle funksjoner som er i produktet så er det ikke så merkelig. Over alt godt fornøyd :-)»

Utdrag fra omtale hos fjellsport.no

Som du skjønner er Garmin Fenix 6 et meget godt kjøp akkurat nå – hvis du ønsker en toppmodell.

Det er den beste treningsklokken på markedet i 2020, og vi kan trygt anbefale den til deg som lurer på hvilken du skal kjøpe.

Kjøp Garmin Fenix 6 hos Milrab – klikk her for å sjekke ut variantene som kan sendes i dag!

Om skribenten

Bilde av skribent Treningsglad

Treningsglad

Vi hos Treningsglad ønsker å hjelpe deg å finne de perfekte treningsproduktene. Vi analyserer utallige produkttester og kundeomtaler for å anbefale deg riktig produkt innenfor hver kategori eller prisklasse.