Elsket av noen og uforståelig for andre

Sist oppdatert: 15.09.2020 | Få ditt innlegg publisert!

Vi snakker selvfølgelig om morgenløping.

Nå er høsten her, lufta er skarpere, friskere og kaldere. Det føles godt å ligge godt og varmt under dyna når alarmen ringer.

Klokka er 05.30 og det er tid for å hive på seg treningstøy og løpesko.

Hunden er ihvertfall «Happy»!

Du ser ut og det er er så vidt lyst, sånn blågrått og egentlig ikke så fristende. Hadde jeg ikke visst det jeg vet hadde jeg nok skiftet mening og tatt en ekstra time på øyet.

Men det jeg vet er at så raskt jeg er ute av døra, så raskt jeg puster inn den klare luften og bena begynner løpe av seg selv så er dette den beste gaven til meg selv.

Koselig hilsen å finne på veien.

En god halvtime unna og sola kommer til syne, dagen starter så smått for flere enn oss morgenløpere. Ofte treffer jeg andre hundeeiere som må lufte hunden før jobb. Noen våkne, opplagte og smilende og andre som kanskje heller skulle ventet litt med å si god morgen Norge.

Det er noe fint med å se hvordan dagen våkner.

Vel hjemme føles dusjen fantastisk, frokosten ennå bedre og humøret er nok så bra som det kan bli. For vi vet jo at trening gjør oss så bra, og glad! Kroppen setter liksom skikkelig i gang maskineriet og du er klar for resten av det som kan bli din beste dag.

Løping gir meg så mye glede og overskudd.

Du kan klare det!

Det kan være tøft i starten, men start med ei økt en gang eller to i uka så blir det lettere og lettere – og til slutt bare lett.

Ett steg av gangen, og det kan være lurt å lage en avtale på å løpe sammen flere. Da er vanskeligere å trekke seg.

Jeg unner dere alle noen nydelige morgenløpeturer.

God tur 😉

Om skribenten

Bilde av skribent Veronica Garberg

Veronica Garberg

Veronica Garberg kommer fra Kristiansand. Hun er opptatt av trening, kosthold og har et ønske om å inspirere andre til å finne sin treningsglede. Du finner henne på Instagram som @garbergveronica.